Po dviejų dienų turėtų būt aišku kas laimėjo...
Ir tas kopūstas net ne mano! ..ir tikiuosi, kad kopūsto teisėta savininkė pasiims jį greičiau, nei namo grįš teisėta kambario savininkė.. :P :))
O čia receptas Kaip sudžiovinti kopūstą:
- kopūstą supjaustom šiaudeliais/juostelėm (šiaip iš patirties sakau, kad geriau ilgesnėm - nors ilgiau džiūsta, bet patogiau su jom elgtis)
- įkaitinam orkaitę iki 70-80 laipsnių ir pasirenkam funkciją "šildymas iš viršaus + karštas oras" (!!! karštas oras būtinas, kad kopūstas džiūtų, o ne keptų)
- dedam skardą su plonu sluoksniu išdėliotais kopūstais ir pamaišant/pavartant kaitinam kokias 5-10-15 min (žiūrėkit, kad nepradėtų kepti/svilti viršus)
- kai kopūsto plonesnieji lapai apvysta (tai jei padaro greičiau nei storesni (logiška...)), dar kelias minutes pakaitinam ir išdėliojam ant laikraščio kambaryje
- laikom pora dienų kambario temperatūroj, kol iš kopūsto išgaruoja visas vanduo.. :)
SR
mhm...ir tipo tada sriubon?
AtsakytiPanaikintisriubon, kosen, ar siaip kur... nznau :) cia kopusto savininkes reikia klaust :))
AtsakytiPanaikintiKas leido keiktis? :D
AtsakytiPanaikintiO kas??? Labai gers tas keiksmazodis :)
AtsakytiPanaikintiir i sriuba ir i kose skania, arba siaip i puoda, ir nebus bado tuomet tian sanio ledynuose!!!:)
AtsakytiPanaikintiS.B